Home

Past een boomstamtafel bij jouw interieur?

 Tegenwoordig speelt de keuken en daarbij ook de eettafel steeds een belangrijkere rol in ons dagelijks leven. We eten er niet alleen, maar lezen ook de krant of een boek en sommige werken zelfs aan de keukentafel. Nu zijn er een heleboel soorten tafels. Een moderne tafel, een vintage tafel, boomstamtafels of een retro tafel. Kortom er zijn genoeg tafels waar je uit kan kiezen, maar hoe je het wendt of keert, boomstamtafels blijven altijd wel een eyecatcher in ieder interieur.

Een boomstamtafel is zoals de naam al zegt een tafel met een boomstam als tafelblad. Boomstamtafels zijn beschikbaar in allerlei verschillende soorten hout. Daarnaast kan je bij Designed by Dennis ook kiezen voor het soort tafelpoten zo kan je nog beter mix en matchen met je interieur. Dus ongeacht wat je stijl ook is, er is altijd wel een boomstamtafel voor jou. 

Een geschikte boomstamtafel voor jou

Als je van plan bent om een boomstamtafel aan te schaffen is het belangrijk om te kijken naar je interieur. Samen met Dennis zal je naar je interieur kijken en een keuze maken welke boomstam en tint het meest geschikt is voor jouw woning. Ook leuk om te weten is dat de materialen die worden gebruikt duurzaam zijn. Dit betekent dat ze ook gekeurd zijn. Ben je benieuwd wat Dennis voor jou kan betekenen? Neem dan contact op via de website en laat Dennis voor jou een mooie handgemaakte boomstamtafel maken.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *